Onmky TU14 etsii uusia pelaajia

Laji on koripallo, joukkueen kotipaikka on Oulu ja pelattava sarja Pohjoinen sarja. Joukkueeseen kuuluu 31 jäsentä ja kalenterissa on 6 tulevaa treeniä tai peliä.

Onmky Tytöt U14-joukkueen sivut. Koripalloa pelaavat tytöt ovat syntyneet vuosina 2005-2006. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Tytöt osallistuvat kilpaturnauksiin. Lisää harrastajia otetaan mielellään mukaan joukkoon iloiseen! Seura tarjoaa kahden viikon ilmaisen tutustumisjakson, tule kokeilemaan olisiko koripallo sinun lajisi!

Valmentajana Siiri, kilpatason pelaaja ja uskomaton tsemppari valmentajana! Korkeatasoista urheilun iloa ja liikuntaa, nyt on oikea aika aloittaa. Ota yhteyttä mika(piste)lustig(miuku)oamk(piste)fi (ONMKY nuorisopäällikkö).

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Onmky TU14: kokoonpano